close

Indi

10 februari 2022

Een portret van de mooie Indi die ik mocht maken voor Tara en Axel. Huisdierportetten maken is erg leuk! Als voormalig baasje weet ik hoe mooi een vertrouwensband kan zijn met een kleine viervoeter. En als ik zo’n band van andere dierenliefhebbers op papier mag zetten vind ik dat heel bijzonder.

Portret

26 september 2018

Mijn grootvader heb ik helaas nooit mogen leren kennen, hij stierf voordat ik geboren werd. Omdat ik wist dat het nog een wens van mijn vader was, heb ik hem verrast met dit portret. Ik genoot ervan om te werken met de verschillende grijstinten.

Gastronauten in portret

5 juni 2017

Gastronomixs is een online ideeëngenerator voor chefs en foodprofessionals, een initiatief van de Nederlandse ondernemers Jeroen van Oijen en Inge Meijs. Voor hen maakte ik deze portretten voor de reeks ‘Gastronauten’. Deze chefkoks geven een uniek kijkje in hun keuken door het delen van componenten (basisbereiding van een ingrediënt). De portretten zijn online gepubliceerd: Nik Tonglet Bas […]

Pluus

20 juli 2015

Mark heeft twee exotische katten, genaamd Prommus en Pluus. Voor hem zette ik deze sprekende snoetjes op papier! Mag ik jullie voorstellen aan de jongedame Pluus?

Prommus

20 juli 2015

Mark heeft twee exotische katten, genaamd Prommus en Pluus. Voor hem zette ik deze twee knapperds op papier. Maak hier kennis met de kater Prommus.

Klaasje

1 november 2014

Voor mijn goede vriendin Noortje maakte ik dit portret van haar kat, toen nog een kleine kitten. Klaasje bestaat dus echt!

Go top