close

Indi

10 februari 2022

Een portret van de mooie Indi die ik mocht maken voor Tara en Axel. Huisdierportetten maken is erg leuk! Als voormalig baasje weet ik hoe mooi een vertrouwensband kan zijn met een kleine viervoeter. En als ik zo’n band van andere dierenliefhebbers op papier mag zetten vind ik dat heel bijzonder.

Trouwkaart

7 januari 2019

Kaarten ontwerpen vind ik een van de leukste dingen om te doen. Met veel plezier heb ik deze persoonlijke trouwuitnodiging mogen maken voor Fija en Alfredo.

The Woolly Dodo

27 september 2018

The Woolly Dodo is een webshop voor handgeverfde wol en garens. Ook stekenmarkeerders zijn hier te vinden, die Do stuk voor stuk volledig met de hand maakt. Do is erg lief en professioneel, het was heel leuk om voor haar een logo te ontwerpen. Haar wens was vanaf het begin al heel duidelijk: Een dodo […]

Geboortekaartje

26 september 2018

Onlangs ben ik voor het eerst tante geworden, hoera! En ik had de eer om het geboortekaartje te ontwerpen. Samen met de ouders vormden we een verhalend concept vanuit mijn schetsen en voila! Dit is het resultaat.

Made for Moments

11 juni 2018

Voor Made for Moments werk ik als externe Designer, waar ik ontwerpen mag maken voor o.a. trouw- en geboortekaartjes. Deze geboortekaartjes maakte ik samen met het team in de studio, als een van mijn eerste ontwerpen. De illustratie komt van mijn hand en het team nam het grafische gedeelte over.

Rauw Magazine

5 juni 2017

Voor Rungis maakte ik deze illustratie van gekleurde bietjes, speciaal voor in het magazine ‘Rauw, by Gastronomixs‘. Dit is een unieke en gelimiteerde editie voor (Nederlandse) chefs.

Gastronauten in portret

5 juni 2017

Gastronomixs is een online ideeëngenerator voor chefs en foodprofessionals, een initiatief van de Nederlandse ondernemers Jeroen van Oijen en Inge Meijs. Voor hen maakte ik deze portretten voor de reeks ‘Gastronauten’. Deze chefkoks geven een uniek kijkje in hun keuken door het delen van componenten (basisbereiding van een ingrediënt). De portretten zijn online gepubliceerd: Nik Tonglet Bas […]

Go top