close
Studio WellWaar

Sinds ik, Simone van Well (1987) een pen in mijn handen kreeg, werden muren onder gekladderd en was geen enkel papiertje nog veilig. Tot op de dag van vandaag is illustreren en vormgeven mijn passie.

Mijn creativiteit werd als eerste gekneed tijdens de opleiding Fotografie, video en animatie in Den Bosch. De (digitale) technieken die ik hier leerde, pas ik nu nog toe in mijn werk. Tijdens mijn studie aan de kunstacademie is de grondslag gelegd voor mijn creatieve onderneming, ‘Studio WellWaar’.

Vanuit mijn atelier in Den Bosch, maak ik veel eigen ontwerpen en werk ik ook in opdracht. Mijn illustraties zijn op vele manieren toepasbaar: van fantasierijke boekillustraties, tot portretten en eigenzinnige verpakkingen, logo’s, posters en producten. Zo vind ik het erg leuk om een eigen wereld of een karakter tot leven te brengen op papier. Daarnaast bied ik graag mijn bijbehorende kwaliteiten aan als grafisch vormgever of fotograaf.

Benieuwd wat Studio WellWaar voor jou kan betekenen? Of heb je vragen? Neem gerust contact op!

Ps. Studio WellWaar onderneemt vele leuke initiatieven, door bijvoorbeeld deel te nemen aan verschillende pop-up winkels, festivals en markten in Nederland. Voor een actuele agenda, kijk eens bij Verkooppunten & Agenda 

Educatie

2014-2015 Cursus Ondernemen | Ondernemerslift+ ‘s-Hertogenbosch

2007-2011 Illustratieve vormgeving | Akademie voor Kunst en Vormgeving St. Joost ‘s-Hertogenbosch

2003-2007 Fotografie, video en animatie | Koning Willem I College ‘s-Hertogenbosch

Go top