close

Zoals jullie waarschijnlijk al gemerkt hebben ben ik een enorme dierenliefhebber. Het valt eigenlijk nog mee dat we enkel één konijn hebben als huisdier! Dieren zijn dan ook een centraal thema in mijn illustraties. De allernieuwste grote prent die ik aan mijn collectie heb toegevoegd is de Alpaca. 

Wat is het verhaal achter de Alpaca illustratie?

Mijn eerste kennismaking met Alpaca’s was bij de mooie Alpacafarm Vorstenbosch ❤ 
Ruud en ik gingen hier een wandeling maken met de toen nog kleine ‘Athene’, wat een leukerd! Ik had geen flauw idee wat voor soort dieren dit waren, wat voor karakter ze hadden, hoe ze zich gedroegen, enzovoorts enzovoorts. Heel leuk was het dan ook dat we eerst een introductie kregen waarin ons alles over Alpaca’s werd verteld!

   

Het zijn hele sociale, slimme en rustige dieren. Ze zien er door hun wol erg knuffelbaar uit, maar eigenlijk houden ze hier niet zo van. Wel zijn ze erg nieuwsgierig en ze maken de leukste geluiden! Ze communiceren namelijk door met elkaar te ‘hummen’. De wandeling was zo’n leuke ervaring, ik was helemaal door deze wollige beestjes geïntrigeerd. Ik wilde hierna graag een Alpaca in mijn collectie opnemen.

 

Dit portret is dan ook een soort ode aan deze prachtige Alpacafarm. Ze hebben hier ook trouwens veel verschillende leuke activiteiten, wie wil er nou niet picknicken tussen de Alpaca’s of zelfs overnachten? Als je op zoek bent naar een unieke ervaring met wollige dieren, dan is dit zeker een bezoek waard!

De grootste prenten uit de Studio WellWaar Collectie zijn op A3 formaat. Die maak ik niet vaak, en deze Alpaca krijgt daar nu ook een volwaardig plekje tussen🌿

Ps. De foto’s kunnen wat onscherp zijn, Ruud was zo enthousiast dat hij de camera niet stil kon houden, excuses daarvoor.

Go top